JUN

2

Muzikale Salon #5:

Svenja Staats

Zondag 2 juni 2019
16:00 – 17:00

UITVERKOCHT

Foto: Jean-Marc Kessely

Op zondag 2 juni, 16:00-17:00 uur opent het Ambassade Hotel opnieuw zijn deuren voor de liefhebbers van klassieke muziek. Violiste Svenja Staats (1996) speelt een huiskamerconcert in Brasserie Ambassade.

Staats, die twee keer eerder tijdens een Muzikale Salon in het hotel optrad, wordt geroemd om haar gepassioneerde optredens en communicatieve kwaliteiten op het podium. Ze heeft verschillende prijzen en awards gewonnen, waaronder de eerste prijs en publieksprijs tijdens het Prinses Christina Concours (2011) en de Barbara en David Jacobs Scholar Award (2016).

Het concert wordt een ontdekkingsreis door het viool solorepertoire, met werken van Kreisler, Telemann en Bach. De middag is kosteloos toegankelijk (aanmelden verplicht) en wordt afgesloten met een drankje in de Library Bar.

INSCHRIJVEN MUZIKALE SALON #5

Deze salon is helaas uitverkocht. Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van aankomende salons.

JUN

2

Muzikale Salon #5:

Svenja Staats

Zondag 2 juni 2019
16:00 – 17:00

UITVERKOCHT

Ontvang onze nieuwsbrief:

Schrijf u in voor de Literaire Salon nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de salons.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.