JAN

27

Uitverkocht

Literaire Salon #24:

Stine Jensen

Zondag, 27 januari 2018
16:00 – 17:00

Interviewer: Chris Keulemans

Stine Jensen te gast bij Literaire Salon @ Ambassade Hotel

Op zondag 27 januari is schrijver, filosoof en programmamaker Stine Jensen te gast bij de literaire salon. Jensen schrijft dit jaar het essay van de Maand van de Spiritualiteit (11 januari t/m 10 februari ), waarvan het thema Met Aandacht is. Het essay, getiteld Eerste liefde, is een filosofische, persoonlijke en spirituele mijmering over liefde en de rol die aandacht daarin heeft. Het gaat over de taal en verbeelding van eerste liefde, en de lessen over de kunst van het aandacht geven. Chris Keulemans, auteur, journalist en moderator die eerder met Antjie Krog in dialoog ging tijdens de salon, zal met haar spreken over onder meer het essay en thema.   

Stine Jensen (1972) is geboren in Denemarken, maar groeide op in Nederland. Ze studeerde filosofie en literatuurwetenschap in Groningen en werkt als criticus en columnist voor NRC Handelsblad. Ze is een graag geziene gast in praatprogramma’s op televisie en is zelf ook programmamaker, onder meer van de succesvolle serie Dus ik ben. Recente boeken van haar hand zijn Go East (2015) en het kinderboek Vriendschap is alles (2018).

Chris Keulemans (Tunis, 1960) is een reizende schrijver, journalist, docent en moderator. Hij woont in Amsterdam en publiceerde zeven boeken, fictie en non-fictie, en talrijke artikelen en reportages over oorlog, muziek, migratie, theater, film en steden. In Amsterdam leidde hij drie culturele centra: Perdu, de Balie en de Tolhuistuin.

Wilt u bij onze literaire salon zijn? Meldt u zich dan aan via onderstaand inschrijfformulier. Toegang is kosteloos, aanmelden wegens een beperkt aantal plaatsen verplicht. Als er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken zijn, vindt er een loting plaats. De middag wordt afgesloten met een drankje, hapje en een signeersessie door de auteur.

Producer: Babeth M. VanLoo

INSCHRIJVEN SALON #25

Deze Salon is uitverkocht. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuw salons.

JAN

27

Literaire Salon #24:

Stine Jensen

Zondag, 27 januari 2018
16:00 – 17:00

Interviewer: Chris Keulemans

Ontvang onze nieuwsbrief:

Schrijf u in voor de Literaire Salon nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de salons.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Like ook onze Facebook pagina: